Bij een vechtpartij in café De Lindekens in Grobbendonk zijn vannacht 2 personen opgepakt.  Twee mannen stapten café De Lindekens aan de Lierse Steenweg binnen met een baseballbat en een machète en sloegen de boel kort en klein. De daders zijn opgepakt en zullen voor de onderzoeksrechter worden geleid.

Van de zeven gewonden moesten er 4 naar het AZ Herentals worden gebracht voor verzorging, Ze zijn een tijdje werkonbekwaam. Over de aanleiding van het incident is voorlopig niets bekend. Toen de 2 daders de sirenes van de politiewagens hoorden sloegen ze op de vlucht. Ze werden echter klemgereden.

De twee daders verschenen voor de onderzoeksrechter. Die liet het duo vrij onder strikte voorwaarden.

Vader en zoon

De daders zijn een vader en zijn zoon die in de buurt wonen. Beiden pakten eerst 2 andere klanten na een eerdere discussie aan. Ze werden door andere klanten buitengezet. De twee gingen echter naar hun wagen en haalden er een baseballbat en een machete boven.

Update 29/9 - 10u :

De uitbaters van café De Lindekens in Grobbendonk hielden maandag de deuren gesloten. Vandaag, dinsdag, gaat het café opnieuw open.  "Na de feiten van afgelopen weekend waren we toe aan een extra dag recuperatie', weet cafébaas Sammy Van den Bergh. 'Het is wel de bedoeling dat we dinsdag opnieuw open zijn. Ook het optreden van Bobby Prins dat zaterdag gepland is, gaat gewoon door..